image9

Los Angeles, CA

Hoe het allemaal begon

Als reisjournalist en TV-researcher reisde Nathalie jaren de wereld rond, op zoek naar plekken met een ziel en mensen met boeiende verhalen. Het leverde haar in 2005 een Travel Writing Award op voor een reportage over Wales. 

In 2009 werd haar gezin geheel onverwacht naar Istanbul gecatapulteerd voor het werk van haar man. Over haar immer chaotische en avontuurlijke leven in Turkije schreef ze een tijdlang columns totdat de lezers het niet meer uithielden en de stad op dezelfde manier wilden beleven en door haar ogen wilden zien. Zo ontdekte Nathalie een nieuwe passie en werd ze per toeval gids.

Zeven jaar later werd Nathalie's gezin overgeplaatst naar Los Angeles. Het voortzetten van haar stadswandelingen leek een logische beslissing, zelfs al werd haar plan door sommige locals uit de toerismesector weggelachen omdat wandelen in Los Angeles zogezegd een onbegonnen taak was. Haar downtown discovery tours werden meteen een succes. Weinig reizigers vinden immers de weg binnen deze gigantische puzzel van buurten en districten en zijn aangenaam verrast door de vele verborgen pareltjes van L.A., eens je voorbij de glitter en glamour van Hollywood kijkt.

Los Angeles met Nathalie

Wilt u meer informatie over Los Angeles? Klik hier!

Op stap met Nathalie

Nathalie Bevernaegie

Mijn wandeltochten hebben een persoonlijk tintje. Ik neem je mee door de zijstraten en steegjes (veilige, maak je geen zorgen!) om een kant van de stad te onthullen die de meeste toeristen zelden zien.

Uiteraard komen ook beroemde bezienswaardigheden aan bod. Je wilt immers foto’s voor je sociale media en als bewijs voor de mensen thuis, nietwaar? Maar ik vind het ook belangrijk om bezoekers mee te nemen naar de minder voor de hand liggende plekken om zo een nieuw licht te werpen op mijn stad zodat je je gedurende één dag als een echte Angeleno voelt.

Contacteer ons

Stuur ons een bericht!

Los Angeles, California met Nathalie Bevernaegie

WEBSITE: www.thiswaytola.com info@thiswaytola.com