image16

Chicago, IL

Hoe het allemaal begon

Toen journaliste Leentje De Leeuw in 2013 tijdens een reportage in Chicago een man uit haar geboortedorp Sint-Amands interviewde, bleef die ontmoeting ook na haar terugkeer naar België nazinderen. De twee hielden contact en werden verliefd. Een pak trans-Atlantische vluchten later lieten Leentje en haar zoontje León in september 2014 Antwerpen definitief achter zich en verhuisden ze naar de Windy City. Ondertussen was Leentje niet alleen verliefd op de man maar ook op de stad geworden. Ze besloot de liefde voor de stad te combineren met haar ervaring in toerisme en media en lanceerde haar ‘off the beaten path’ wandelingen, fietstochten en boottochten. Ze sloot zich aan bij de CTPA (Chicago Tour Guide Professionals Association) en Leentje’s Chica-GO was geboren!


​Chica-Go organiseert niet alleen stadswandelingen en fietstochten in het Nederlands, Frans en Engels, maar u kan Leentje ook inschakelen voor (meerdaagse) pakketten op maat voor een familievakantie, citytrip met vrienden of bedrijfsuitstap. Chicago telt maar liefst 77 verschillende buurten dus ook voor mensen die de stad goed kennen of er zelfs wonen heeft Leentje verrassende bezoeken in petto. 

Chica-GO met Leentje

Wilt u meer informatie over Chicago? Klik hier!

Op stap met Leentje

Leentje De Leeuw

Wandel of fiets mee op één van mijn tochten en laat je verbazen door de indrukwekkende architectuur, de kleurrijke street art, het altijd veranderende Lake Michigan, de mooie parken, de spectaculaire culinaire scene and de vriendelijke mensen van de Windy City. Een typische Chica-GO tour bestaat uit veel verhalen, soms met een persoonlijke touch, en zijn een mix van bekende attracties en verborgen parels. Vermijd de tourist traps en ontdek samen met mij Chicago ‘off the beaten path’

Contacteer ons

Stuur ons een bericht!

Contacteer Leentje via WhatsApp

Chicago, Illinois met Leentje De Leeuw

WEBSITE: https://chica-go.us/ info@chica-go.us