image5

Washington, DC

Hoe het allemaal begon

Op negentienjarige leeftijd verliet Laurence Genon haar geboorteland België om haar Engels te perfectioneren en de Verenigde Staten te verkennen. Een toevallige ontmoeting aan boord van een vlucht naar Atlanta, binnen het jaar na haar aankomst in Florida, veranderde haar leven voor altijd. Naast haar zat haar toekomstige echtgenoot, een in Washington wonende tv-producent, die indruk op haar maakte (of probeerde te maken) met zijn kennis van het Frans. 


Sinds 2001 is Washington DC 'thuis' voor Laurence en haar gezin. Haar kinderen (tieners ondertussen) Camille en Cyril speelden een cruciale rol bij het verschuiven van haar loopbaan van verpleging naar fotografie en gidsen. De Amerikaanse hoofdstad bleek een ideale plaats om haar actieve kinderen te betrekken bij cultuur, geschiedenis en zo veel meer. 


Laurence nam hen wekelijks mee op uitstap naar de vele musea, parken en monumenten, wat uiteindelijke leidde tot een passie voor het vastleggen van die momenten van ontdekking en verwondering, door middel van fotografie. En of het nu gaat over het maken van de perfecte afbeelding voor een breed scala aan klanten of het leiden van een wandeling, Laurence beseft maar al te goed dat een goed verhaal de basis is van elke presentatie. 


Als ze niet aan het werk is, kun je Laurence vinden op de tennisbaan of al kuierend door haar favoriete plek in D.C. - de National Gallery of Art.

Washington, DC met Laurence

Wilt u meer informatie over Washington? Klik hier!

Op stap met Laurence

Laurence Genon

Laat me u verrassen tijdens een unieke ontdekking van Washington DC, een prachtige stad! Terwijl we bekende of verborgen schatten verkennen, vermaak ik u met historische anekdotes en vertel ik over het leven als buitenlander in de Amerikaanse hoofdstad.
Contacteer me vandaag om uw bezoek te plannen; het wordt vast en zeker het hoogtepunt van uw verblijf!

Contacteer Ons

Stuur ons een bericht!

Washington D.C. met Laurence Genon

WEBSITE: www.dcwithme.com bonjour@laurencegenon.com